Wedding

Dilemma between Cheese and Chocolate

Assalamu’alaikum gorgeous!

At first, I want to have chocolate fountain from Nikirani itself. But the price per portion at Nikirani is Rp 12.000. That’sĀ  quite pricey for us.. So later I found out about Chocolique Chocolatier from weddingku forum. They could offer cheaper chocolate fountain package with larger amount of the Fruit Satay. U can visit their blog for details. And last saturday, the Chocolique team has invited us (my Fiance and I) to do a test food at Manggala Wanabakti (Nana – Ricky’s Wedding). They give us a cute box that contains the fruits such as strawberries and grapes, marshmallow, and also 2 types of melted chocolates (I supposed they are “milk” and “dark” chocolate). The Chocolates taste delicious, hahaha, off course, because I heart chocolate so much.. šŸ˜€

dsc08025e Dilemma between Cheese and Chocolate
The Cute Test Food Box

We arrived at 6.30 pm, because we didn’t want to interrupt the wedding itself. šŸ˜† just simply received the box, and took some pictures from the wedding, and then we took off to 4 Seasons Hotel to enjoy our dinner at Seasons Cafe.. (I’ll tell about it later..Ā  šŸ˜€ )

dsc08006e Dilemma between Cheese and Chocolate
Chocolique 1
dsc08007e Dilemma between Cheese and Chocolate
Chocolique 2
dsc08008e Dilemma between Cheese and Chocolate
Chocolique 3
dsc08009e Dilemma between Cheese and Chocolate
Chocolique 4

and these are some pictures of the wedding. Congrats for them!

PS:Ā  I love the red ambience! šŸ˜€

dsc08004e Dilemma between Cheese and Chocolate

dsc08005-copy Dilemma between Cheese and Chocolate

p4240019e Dilemma between Cheese and Chocolate

p4240021e Dilemma between Cheese and Chocolate

p4240024e Dilemma between Cheese and Chocolate
The Happy Couple

But recently, I just find a different type from food fountain.. it’s CHEESE Fountain. OMG, It’s so brilliant.. šŸ˜‰ The store called Gudang Keju. The packages are a little bit expensive compare to the chocolate fountain. Because they provide only 1 fountain for the same price range from Chocolique. And Chocolique could give us 2 medium fountains with 2 different chocolate variant. This is the time when the money talks. šŸ˜†

Well, let’s just wait for my final decision.. šŸ˜‰

*****

Wasalamu’alaikum!

Ola Aswandi | Twitter @olanatics | IG olanatics

DO NOT COPY & PASTE THE PHOTOS WITHOUT PERMISSION

Copyright of olanatics.com

You may also like...

4 Comments

  1. waah..iyaa bener juga tuh..tdnya aku pikir yang di nikirani lebih murah..salah itung berarti.. o iya,trs klo misalnya nnti nambah sendiri dari chocolique bayar chargenya gimana la?apa masukin lewat nikirani?hehe

    yang gudang keju itu tnyata usahanya senior aku di SMA..klo emang minat coba aja ditanya2 dan minta diskon..blg aja tau dari aku..siapa tau dikasih kurang sdkt :p..hehe

    1. setau aku c kalo cuma nambah 1 macem dr luar itu ga kena charge say.. tp aku lupa2 inget.. nanti aku tanyain lg deh ke nikiraninya.. btw Chocolique lg ada diskon tuh, krn mereka lg anniversary.. Aku liat di fb mereka..kalau mau pesan dr sekarang aja say biar dapet diskonnya.. hehehe..

      Ok deh, nanti kalo pengen cheese fountain jg aku bakal sebut nama mba Fika 3x..hahahaha.. šŸ˜€

  2. eh,,klo diitung2 chocolate fountain dari chocolique ama nikirani murahan di chocolique ya la?

    ttg gudang keju,gw juga jadi pengen niih..abisnya emang lebih suka keju dr coklat :p..ayoo ambil dua2nya aja la..haha..yg keju lbh mahal karena dia masih jarang kali ya?hehe

    1. iya mba fika, soalnya pas aku tanya paketnya choclique yg 1.7jt, itu katanya cukup utk 250 orang..otomatis emang lebih murah kan drpd nikirani yg mencharge 12.000/porsi, n minimal pemesanannya harus 200 porsi pula.. huhuhu.. kalo gitu mah dgn harga sgitu udah dpt paket yg buat 400 orang kali klo di chocolique..huehehehehe..
      klo yg gudang keju baru liat2 di websitenya aja, blm tanya2 langsung.. dan tampaknya ambil chocolate aja deh, lebih ramah di kantong.. hehe..

Let's have a nice discussion here!

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.