Wedding Reception: Be the Reds!

Assalamu’alaikum gorgeous!

It’s time to share my wedding reception photos! 😉 I was wearing traditional outfit from Java, Indonesia, called Kebaya for the top. But for the skirt, I wore a traditional Songket from Sumatera. Actually I didn’t come from Java origin (my man does), I came from West Sumatera, where people don’t wearing any kebaya. Instead of Kebaya, we have Baju Kurung. It’s quite similiar with malaysian outfit. My wedding reception theme was “Minang Modification”, it was first recognized when an indonesian artist and singer named Bunga Citra Lestari was wearing this Kebaya on her West-Sumatera-(Minang)- wedding. Here she is:

malam_resepsi_bunga_citra_lestari_dan_ashraf_sinclair_di_golden_ballroom_hotel_sultan-20081110-017-anang Wedding Reception: Be the Reds!

and this is a traditional Minang outfit:

300px-Minangkabau_wedding Wedding Reception: Be the Reds!

FYI, My Kebaya’s design was made by myself lhoooo.. And I’m very satisfied with the result! *thumbsss*

Now, please enjoy my backstage and wedding reception photos.. mrgreen Wedding Reception: Be the Reds!

1dsc_0304 Wedding Reception: Be the Reds!

1dsc_0324 Wedding Reception: Be the Reds!

1dsc_0330 Wedding Reception: Be the Reds!

1dsc_0329 Wedding Reception: Be the Reds!

I was surrounded by 3 make up artists! hahaha, it was because the clock is ticking! we have to rush!

1dsc_0336 Wedding Reception: Be the Reds!

We’re ready to rock!! 😀

1dsc_0373 Wedding Reception: Be the Reds!

The wedding theme was red and silver with a little of gold touch.. The reason was simply because I LOVE RED sooo mucchooo.. and silver is my 2nd favorite color.. 🙂

The kids in front of us are my niece and nephew.. They are so cute, aren’t they? 🙂

1dsc_0411 Wedding Reception: Be the Reds!

1dsc_0494 Wedding Reception: Be the Reds!

1dsc_0669 Wedding Reception: Be the Reds!

1dsc_0695 Wedding Reception: Be the Reds!

1dsc_0733 Wedding Reception: Be the Reds!

with The Apems, My bridemaids.. 🙂 :

1dsc_0756 Wedding Reception: Be the Reds!

and we also got the chance to take a photo with Fika.. a hijab blogger who wanna get married on December. She’ll use the same catering service too.. Thanks for coming Fika! 😉

1dsc_0714 Wedding Reception: Be the Reds!

dsc_0422-1 Wedding Reception: Be the Reds!

This is it.. I hope you could feel our happiness through these photos.. 🙂

*****

Wasalamu’alaikum!

Ola Aswandi | Twitter @olanatics | IG olanatics

DO NOT COPY & PASTE THE PHOTOS WITHOUT PERMISSION

Copyright of olanatics.com

chart1 Wedding Reception: Be the Reds!144 unique page views

23 Comments

  1. Aaah..yes i can feel the happiness through these photo’s!Love the colours and the design also. But i kinda a bit worried…insyaallah nyiapin wedding sendiri beberapa bulan lagi, duh pening, bisa nggak yaa T___T
    anw, pake WO mana ini darling?#caricariinfo
    Thankyou 😀

  2. Assalamu Alaikum mba ola
    aku lita, baju pestanya indah banget mba, kebetulan aku juga dari minang & akan nikah tahun ini, kalau boleh aku mau contoh gaun pengantinnya mba ola boleh gak soalnya aku juga suka banget merah & silver … makasih sebelumnya

  3. Assalamu Alaikum, it’s my first time here.

    Your pictures look absolutely amazing, mashaAllah! The colors are so lively, and the happiness shines right through each picture.

  4. love reds too ola!! 🙂
    aku nanti juga mau pake merah, cuman terancam ga jadi gara2 nemu kebaya pink yang bikin hati berdebar-debar 😀

    • hihihi, yang penting kamu nanti pede say.. mau warna apapun ga masyalaaaah.. yang penting kamu akan merasa pede kalo make warna itu, terutama kalo kamu foto2 pake warna ituh.. 😀

  5. ihiyy…ud dipasang ternyata yang bersama diriku..aduuh,itu posisinya tas gw ga enak bener daah..haha

    anw,foto2 dirimu dan misua gokil gokill!! seru deh liatnya 🙂

    • hihihi, iya dooonks, kan udah janji mau gw pasaaang cyiiin… 😆
      iyoo, itu gara2 udah keberatan n pusing banget, jd mending dibawa gila2an aja deh supaya sakitnya ga begitu kerasa.. nanti kalo fokus ke sakitnya bisa2 jadi pengantin manyuuuuun.. hehehe 😉

Mana jejaknya?