Wedding Reception: Be the Reds!

Assalamu’alaikum gorgeous!

It’s time to share my wedding reception photos! 😉 I was wearing traditional outfit from Java, Indonesia, called Kebaya for the top. But for the skirt, I wore a traditional Songket from Sumatera. Actually I didn’t come from Java origin (my man does), I came from West Sumatera, where people don’t wearing any kebaya. Instead of Kebaya, we have Baju Kurung. It’s quite similiar with malaysian outfit. My wedding reception theme was “Minang Modification”, it was first recognized when an indonesian artist and singer named Bunga Citra Lestari was wearing this Kebaya on her West-Sumatera-(Minang)- wedding. Here she is:

malam_resepsi_bunga_citra_lestari_dan_ashraf_sinclair_di_golden_ballroom_hotel_sultan-20081110-017-anang Wedding Reception: Be the Reds!

and this is a traditional Minang outfit:

300px-Minangkabau_wedding Wedding Reception: Be the Reds!

FYI, My Kebaya’s design was made by myself lhoooo.. And I’m very satisfied with the result! *thumbsss*

Now, please enjoy my backstage and wedding reception photos.. mrgreen Wedding Reception: Be the Reds! readmore Wedding Reception: Be the Reds!

chart1 Wedding Reception: Be the Reds!140 unique page views

Jatuuuh Cinta sama….

Assalamu’alalikum gorgeous!

Jauth cinta sama…..

Kebaya gueeeeeeeeeeee!!!! 😆

hasil payetnya oke bangeeeet euy.. suasana meriahnya dapet banget. Aura Minangnya kerasa banget a.k.a sangat merah dan meriah, huahahaha.. setelah molor 8 hari dari waktu yang ditentukan, dan sempet ada kejadian bahan songket untuk rok gw “keselip” alias blm dijahit karena ga ketemu bahannya pas tanggal 25 September  itu. Tapi akhirnya semua jadi jugaaaa. kemarin. Alhamdulillah.. Dan kemarin si cami pun berhasil gw bikin speechless and ngeliatin gw trus sambil senyum2 berkomentar, “wah, ini mah nanti pelaminan n masnya udah ga kliatan, semua fokus ke kebaya ola..hahaha.” Gw ketawa aja deh dengernya.. hahahahahaha.. Doi seneng banget lah ngeliatnya. Dia bilang kebaya yang dipajang disitu jadi “nothing” gitu.. wakakakak.. readmore Jatuuuh Cinta sama....

chart1 Jatuuuh Cinta sama....164 unique page views