My Beautiful Wedding ♥

Assalamu’alaikum gorgeous!

H+4

Akhirnya ada waktu juga untuk updet blog ini.. 😀 Kemarin2 masih sibuk n capek banget euuy.. 😳

Langsung aja yaa, overall Nikirani TOP BANGEET! Saya puas dengan semuanya. Apalagi dengan makanannya yang enaaak enaaaak dan ga kekurangan.. Alhamdulillah, pas nanya ke para tamu juga mereka pada puas semua.. makanannya top markotop sip markosip katanya.. 😆 Mereka juga sangat peduli sama jalannya acara, semua dibuat on-time sesuai dengan yang kita mau. Apalagi jarak antara akad nikah dan resepsinya sempiit banget. Akad Nikah diadakan pukul 7.00-09.00. Trus langsung deh bakbikbuk ganti riasan Minang untuk resepsi pada pukul 10.00-12.00. Emang sempit banget waktunya, karena saya dan misua pengennya pas adzan dzuhur resepsi pernikahannya udah selesai. Jadi tinggal foto2 aja.. Apalagi saya juga ga kuat untuk make suntiang minang itu lama2.. huaaaaa, berat n sakit euy.. hiks.. Sampai2 pengen muntah! ckckck..

69869_1559049650788_1071665903_31602196_5464059_n My Beautiful Wedding ♥

Foto Pelaminan Minang Saya: Tetep harus ada nuansa silvernya. 😀

Sayang banget saya ga sempet pesenin ke temen2 untuk fotoin buffet dan gubukan2nya. Chocoliquenya juga kelupaan euy. 🙁 Tapi yang penting kata mereka dekorasinya keren, makanannya oke2, chocolate fountainnya juga wuenaaak dan bersih.. Alhamdulillah..

67579_1559053770891_1071665903_31602212_5318228_n My Beautiful Wedding ♥

Pengantin memasuki ruangan.. That’s my lovely kebaya!! luv it!!! 😀

readmore My Beautiful Wedding ♥

chart1 My Beautiful Wedding ♥272 unique page views

My Latest Updates: Checklist

Assalamu’alaikum gorgeous!

Saya coba merekap lagi apa2 yang belum dan apa2 yang sudah..

mudah2an hasilnya ga sama seperti posting sebelumnya.. hikshiks..

Agustus

1 Agustus 2010 – Finalisasi undangan dan DP ke Bayangsani Express

5 Agustus 2010 – Suscaten at KUA Menteng readmore My Latest Updates: Checklist

chart1 My Latest Updates: Checklist38 unique page views

Dilemma between Cheese and Chocolate

Assalamu’alaikum gorgeous!

At first, I want to have chocolate fountain from Nikirani itself. But the price per portion at Nikirani is Rp 12.000. That’s  quite pricey for us.. So later I found out about Chocolique Chocolatier from weddingku forum. They could offer cheaper chocolate fountain package with larger amount of the Fruit Satay. U can visit their blog for details. And last saturday, the Chocolique team has invited us (my Fiance and I) to do a test food at Manggala Wanabakti (Nana – Ricky’s Wedding). They give us a cute box that contains the fruits such as strawberries and grapes, marshmallow, and also 2 types of melted chocolates (I supposed they are “milk” and “dark” chocolate). The Chocolates taste delicious, hahaha, off course, because I heart chocolate so much.. 😀

dsc08025e Dilemma between Cheese and Chocolate

The Cute Test Food Box

We arrived at 6.30 pm, because we didn’t want to interrupt the wedding itself. 😆 just simply received the box, and took some pictures from the wedding, and then we took off to 4 Seasons Hotel to enjoy our dinner at Seasons Cafe.. (I’ll tell about it later..  😀 )

dsc08006e Dilemma between Cheese and Chocolate

Chocolique 1

dsc08007e Dilemma between Cheese and Chocolate

Chocolique 2

dsc08008e Dilemma between Cheese and Chocolate

Chocolique 3

dsc08009e Dilemma between Cheese and Chocolate

Chocolique 4

and these are some pictures of the wedding. Congrats for them!

PS:  I love the red ambience! 😀

dsc08004e Dilemma between Cheese and Chocolate

dsc08005-copy Dilemma between Cheese and Chocolate

p4240019e Dilemma between Cheese and Chocolate

p4240021e Dilemma between Cheese and Chocolate

p4240024e Dilemma between Cheese and Chocolate

The Happy Couple

But recently, I just find a different type from food fountain.. it’s CHEESE Fountain. OMG, It’s so brilliant.. 😉 The store called Gudang Keju. The packages are a little bit expensive compare to the chocolate fountain. Because they provide only 1 fountain for the same price range from Chocolique. And Chocolique could give us 2 medium fountains with 2 different chocolate variant. This is the time when the money talks. 😆

Well, let’s just wait for my final decision.. 😉

*****

Wasalamu’alaikum!

Ola Aswandi | Twitter @olanatics | IG olanatics

DO NOT COPY & PASTE THE PHOTOS WITHOUT PERMISSION

Copyright of olanatics.com

chart1 Dilemma between Cheese and Chocolate21 unique page views