Style Inspiration: Wedding Party

Assalamu’alaikum gorgeous!

We were in Bandung! (Months ago).. 😆

bandung-3a Style Inspiration: Wedding Party

readmore Style Inspiration: Wedding Party

chart1 Style Inspiration: Wedding Party57 unique page views

Simple Abaya on My Bro’s Wedding Day

Assalamu’alaikum gorgeous!

I’m up in the air agaaain… pfiuh.. Even though I still have to do some revisions in order to get approval of my thesis on a hard cover version.. But, it’s okaaay, I’ll manage it anyway.. 😉

In this post, I’ll share my outfit using abaya which made from brocade and cationic chiffon that I wore on my bro’s wedding day. This abaya was designed by me. Not so special I know, but I like the simplicity.. 🙂 Enjoy!

unguu Simple Abaya on My Bro's Wedding Day readmore Simple Abaya on My Bro's Wedding Day

chart1 Simple Abaya on My Bro's Wedding Day47 unique page views

LiLa Butik: Me and My Friend’s On-and-Off Online Shop (^____^)v

Assalamu’alaikum gorgeous!

These are my latest photos  for LiLa Butik. For further details and information, please check on LiLa Butik’s Facebook Account.

° Clothes °

bat-wing-blouse LiLa Butik: Me and My Friend's On-and-Off Online Shop (^____^)v

cotton-kaftan LiLa Butik: Me and My Friend's On-and-Off Online Shop (^____^)v

grey-kaftan LiLa Butik: Me and My Friend's On-and-Off Online Shop (^____^)v

readmore LiLa Butik: Me and My Friend's On-and-Off Online Shop (^____^)v

chart1 LiLa Butik: Me and My Friend's On-and-Off Online Shop (^____^)v12 unique page views

My Wedding Ceremony Photos ♥

Asssalamu’alaikum gorgeous!

Hi there! At last, I finally got the wedding photos from the photographer.. 🙂

I wanna share my wedding ceremony photos first, especially photos of my wedding Abaya  and my hijab style.

I bought the Abaya on Arafah Collection, JACC Tanah Abang, Indonesia. The price is around $ 95, and the grey square hijab with swarovski cost for about $ 25.

1dsc_0066 My Wedding Ceremony Photos ♥

1dsc_0109 My Wedding Ceremony Photos ♥ readmore My Wedding Ceremony Photos ♥

chart1 My Wedding Ceremony Photos ♥138 unique page views

My Beautiful Wedding ♥

Assalamu’alaikum gorgeous!

H+4

Akhirnya ada waktu juga untuk updet blog ini.. 😀 Kemarin2 masih sibuk n capek banget euuy.. 😳

Langsung aja yaa, overall Nikirani TOP BANGEET! Saya puas dengan semuanya. Apalagi dengan makanannya yang enaaak enaaaak dan ga kekurangan.. Alhamdulillah, pas nanya ke para tamu juga mereka pada puas semua.. makanannya top markotop sip markosip katanya.. 😆 Mereka juga sangat peduli sama jalannya acara, semua dibuat on-time sesuai dengan yang kita mau. Apalagi jarak antara akad nikah dan resepsinya sempiit banget. Akad Nikah diadakan pukul 7.00-09.00. Trus langsung deh bakbikbuk ganti riasan Minang untuk resepsi pada pukul 10.00-12.00. Emang sempit banget waktunya, karena saya dan misua pengennya pas adzan dzuhur resepsi pernikahannya udah selesai. Jadi tinggal foto2 aja.. Apalagi saya juga ga kuat untuk make suntiang minang itu lama2.. huaaaaa, berat n sakit euy.. hiks.. Sampai2 pengen muntah! ckckck..

69869_1559049650788_1071665903_31602196_5464059_n My Beautiful Wedding ♥

Foto Pelaminan Minang Saya: Tetep harus ada nuansa silvernya. 😀

Sayang banget saya ga sempet pesenin ke temen2 untuk fotoin buffet dan gubukan2nya. Chocoliquenya juga kelupaan euy. 🙁 Tapi yang penting kata mereka dekorasinya keren, makanannya oke2, chocolate fountainnya juga wuenaaak dan bersih.. Alhamdulillah..

67579_1559053770891_1071665903_31602212_5318228_n My Beautiful Wedding ♥

Pengantin memasuki ruangan.. That’s my lovely kebaya!! luv it!!! 😀

readmore My Beautiful Wedding ♥

chart1 My Beautiful Wedding ♥275 unique page views